Színvonalas zongoraoktatás minőségi hangszeren,
minden korosztálynak

Mesterkurzusok

Aki már haladó szintre jutott és önállóan dolgozik a darabokkal, választhatja az alkalmi óralátogatást is. Ez mesterkurzus jelleggel történik, ami azt jelenti, hogy a növendék eljátssza a már megtanult, elkészített darabjait, a tanítási órán pedig zenei és technikai megközelítéseket kap, melyeket be tud építeni az otthoni gyakorlásba. Különösen koncert, vizsga vagy felvételi előtt, akár több tanárnál is érdemes igénybe venni egy-egy mesterkurzust, hogy a növendék még magabiztosabban és felkészültebben állhasson pódiumra. Mesterkurzusaink kettesben a tanárral vagy más növendékek jelenlétében zajlanak.
Alkalmi óralátogató növendékeinket is szívesen látjuk Növendékhangversenyeinken, hiszen egy-egy ilyen szereplés beiktatása - a felejthetetlen élményen túl - szintén segíti a szakmai előmenetelt és a színpadi gyakorlatot.

Mesterkurzusok árai a 2019/20-as tanévben
Haladó vagy magasabb szintű növendékek számára ajánlott, akik önálló otthoni munkájukhoz alkalmankét tanári segítséget kérnek. A szakmai tartalom hozzávetőleges, a szükséges időtartam a konkrét műsor függvénye.

Időtartam Szakmai tartalom Ár
60 perc 3-4 közepes vagy 2-3 nagyobb zenemű 16.000 Ft
90 perc 3-4 nagyobb zenemű 23.000 Ft
120 perc 4-5 nagyobb zenemű 30.000 Ft

Választható opció: szereplés növendékhangversenyen

Normál VIP
  • Nyilvános szereplés, elismeréssel
  • Nyilvános szereplés, elismeréssel
  • Audio CD a koncertről
  • Bekeretezett protréfotó a vendégművésszel
  • Részvétel nyereményjátékon
30.000 Ft 40.000 Ft

Jelentkezés mesterkurzusra, gyermekek számára

Jelentkezés mesterkurzusra, felnőttek számára